Chrumkavé kuracie stehná so zemiakmi a kyslou kapustou

Super jednoduché! Suroviny si pripravíte za pár minút, uložíte do jénskeho skla a môžete piecť bez stráženia a strachu z pripálenia!

Autor Recepty Zdravo a Fit
Zverejnené 08.02.2017, 14:05

Suroviny:

Kuracie stehná

Zemiaky

Kyslá kapusta

Olej

Soľ, korenie, červená paprika

Postup:

Na spodok jénskeho skla rozložte kyslú kapustu, ktorú ste zbavili prebytočnej vody.

Očistite a nakrájajte zemiaky na tenké kolieska. Uložte ich na vrstvu kapusty. Ak je kapusta málo slaná, ľahko osoľte zemiaky.

Z trochy oleja, soli, mletého čierneho korenia a papriky si pripravte marinádu. Dôkladne ju rozotrite z každej strany na kuracie stehná a čo vám ostane, rozlejte po zemiakoch.

Stehná uložte na zemiaky a podľa chuti ešte posypte obľúbenými koreninami alebo bylinkami.

Misu zakryte a dajte piecť na 45-60 min pri 180̊ C.

Chrumkavé kuracie stehná so zemiakmi a kyslou kapustou

 

Dobrú chuť!

Ďalšie chutné inšpirácie môžete nájsť na oficiálnej facebookovej stránke Recepty Zdravo a Fit.

Aj takéto jedlá môžu byť súčasťou vášho jedálnička. Ak chcete chudnúť alebo naberať svalovú hmotu s individualizovaným jedálničkom šitým na mieru, kliknite na Špecializované individualizované stravovacie plány. Vy si vyberiete čo chcete jesť, my Vám povieme koľko si môžete naložiť a aké zdravšie úpravy si môžete pripraviť.


Diskusia k článku

Podobné články