Čokoládovo banánové košíčky

Čokoládovo banánové košíčky sme pripravili zo zdravého špaldového chlebu Lavaš.


Povedali by ste, že tieto košíčky sú pripravené z @lavas_zdravychlieb? Boli úžasné, preto tento lahodný chlebík, ktorý viete pripraviť na milión spôsobov odporúčame.

Suroviny: 
Špaldový lavaš
250 g tvaroh jemný odtučnený
2 lyžice holandské kakao
1/2 odmerka proteín (príchuť arašidy-čokoláda)
1 lyžica arašidové maslo
1 lyžica medu
1/3 banán
2 kocky čokoláda horká 80%
vlašské orechy
lieskové orechy
medovka

Čokoládovo banánové košíčky

 

Postup: 
Lavaš chlebík si nastrihajte na menšie obdĺžniky. Do formy na muffiny naukladajte chlebík do okrúhleho tvaru. Pečte cca 7 min. Medzi tým ako sa Vám pečú košíčky si pripravte čokoládový krém tak, že rozmixujete tvaroh s kakaom a proteínom. Pridajte med alebo iné sladidlo podľa chuti.
Košíčky nechajte vychladnúť a naplňte krémom. Posypte mletými vlašskými orechmi. Ozdobte banánom, čokoládou, lieskovým orieškom a medovkovým lístkom.
Dobrú chuť!

Viacej nových receptov a inšpirácií nájdete na našom instagrame zdravoafit.sk a oficiálnej facebookovej stránke Recepty Zdravo a Fit.

Zdroje k článku

  1. https://www.facebook.com/ReceptyZdravoaFit/
  2. https://www.instagram.com/zdravoafit.sk/

Páčil sa Vám tento článok? Dajte mu Like!

Prečítajte si niektorý z našich najnovších článkov

Výživa a prevencia 2019

Pozývame Vás na medzinárodnú konferenciu venovanú výžive a prevencii, ktorú spoluorganizujeme so Slovenskou asociáciou pre výživu a prevenciu. 

Je bolesť pri cvičení a športe práca pre trénera alebo fyzioterapeuta?

Je vaše telo dostatočne pripravené na cvičenie a šport? Mnohokrát nie a to môže viesť ku vzniku bolestí. Pomôže Vám s nimi tréner alebo fyzioterapeut?

Hľadáme nového člena tímu - FYZIOTERAPEUTA

Pracujete ako fyzioterapeut a milujete svoju prácu? Chcete byť súčasťou skvelého tímu v peknom a novom zariadení?

MUDr Jiři Dostal- Laktát a jeho úloha v športovom tréningu

Aktuálne informácie o úlohe laktátu v športovom tréningu od MUDr. Dostála

Diskusia k článku