Paradajkové lasagne s bazalkou

Šťavnaté paradajkové lasagne s čerstvou bazalkou.


Suroviny:

Lasagnové pláty

Plátkový syr

Ricotta

Paradajková omáčka (drvené paradajky, bazalka, koreniny)

Domáci kečup

Soľ, korenie

Postup:

Lasagnové pláty predvarte približne 3-5 minút, aby ostali al dente. Predvarené pláty opláchnite v studenej vode a začnite vrstviť v zapekacej mise. Na spodok dajte lasagnový plát, rozotrite ricottu, potrite paradajkovou omáčkou a kečupom.  Pridajte nasekanú čerstvú bazalku a plátok syra. Takto pokračujte ďalšími vrstvami. Vrch posypte nastrúhaným syrom a dajte zapiecť do predhriatej rúry na 20 minút.

Dobrú chuť!

Paradajkové lasagne s bazalkou

 

Viacej nových receptov a inšpirácií nájdete na našom instagrame zdravoafit.sk a oficiálnej facebookovej stránke Recepty Zdravo a Fit.

Aj takéto jedlá môžu byť súčasťou vášho jedálnička. Ak chcete získať postavu po akej túžite, objednajte si z našej ponuky jedálničkov. Vy si vyberiete čo chcete jesť, my Vám povieme koľko si môžete naložiť a aké ďalšie zdravé úpravy si môžete prichystať.

Zdroje k článku

  1. https://www.facebook.com/ReceptyZdravoaFit/
  2. https://www.instagram.com/zdravoafit.sk/

Páčil sa Vám tento článok? Dajte mu Like!

Prečítajte si niektorý z našich najnovších článkov

Je darčekový poukaz dobrý darček pod stromček?

Najkrajšia vec na vzdelaní je tá, že nám ho nikto nemôže vziať, nemusíme si ho poistiť a zdokonaľovaním získa na cene!

Čím ma šokoval Mulligan koncept?

Povedal, že tento kurz by sme mali začať organizovať, pretože je skvelý. Tak sme sa pustili do práce...

Ako použiť strečing správne, aby nezabil vaše výsledky?

Strečing vo fyziotréningu – dokážete využiť jeho potenciál?

Je bolesť pri cvičení a športe práca pre trénera alebo fyzioterapeuta?

Je vaše telo dostatočne pripravené na cvičenie a šport? Mnohokrát nie a to môže viesť ku vzniku bolestí. Pomôže Vám s nimi tréner alebo fyzioterapeut?

Diskusia k článku